OM


Nordbjoern Engineering ApS blev stiftet i maj 2014 og har siden været i tæt samarbejde med førende aktører i branchen, både i Danmark, Norge, Sverige og Island. 

Vores kunder er varierende størrelse og strækker sig fra små- og mellemstore produktionsvirksomheder, til de helt store koncerner inde for medicin- og fødevareindustrien.

 

MISSION


Vi er en virksomhed der bestræber sig på at finde de bedste løsninger for vores kunder.

De bedste løsninger er ikke altid de dyreste og mest komplicerede. Med vores specialist- og ekspertviden inde for branchen, bestræber vi os på at leverer de løsninger, der har den største værdi for vores kunder, som samtidigt lever fuld op til de Europæiske standarder.

 

VISION


Vi har en vision om at være med til at skabe sikre og ansvarlige arbejdsområder i frembusende udviklings lande som Brasilien.

Individer er vores vision er at være opdateret inde for vores branche, samt fortsat at leverer en service, som skaber en merværdi for vores kunder og samarbejdspartnere

 

SAMARBEJDSPARTNERE 


Nordbjoern Engineering ApS samarbejder tæt med de andre førende eksperter i denne branche, i både Danmark og Sverige.

Bliver vi stillet overfor en opgave der ikke falder under vores ekspertise områder, henviser vi hellere til en samarbejdspartner, eller selv sammensætter et team, som kan løfte opgaven.

For os er det vigtigt, at den service og det produkt kunden for er det mest optimale for dem, da vi ved hvad det betyde for vores kunder, hvis ikke de lever op til myndighedernes krav

 

© 2018 Nordbjoern Engineering ApS
Nielstrup vej, 4690 Haslev, Danmark

 CVR: 35 80 70 20